Jdi na obsah Jdi na menu

Deníček Nicka:-)

1.1.2012-Brzy už budou Nickovi 2 měsíce,ale už ted toho hodně zvládá:))

Co už umí náš Nick po týdnu v novém domově!!

  • Krásně slyší na jméno
  • Potřebu chodíme většinou vykonávat ven
  • Už víme co znamená povel FUJ"

  • Už víme co znamená povel PUST

  • Už umíme povel SEDNI !!

30.12 Nick dělá každym dnem opravdu pokroky,dnes jsme nechali poprvé naše štěstíčko samotného doma,jeli jsme cca na 2 hodinky z domu,a Nick to zvládl naprosto skvěle,vubec neknoural ani neštěkal,nic nezničil což je uplně super!!

Začali jsme trénovat základní povely,na povel SEDNI je ještě dost neklidný a myslim že nato máme ještě čas,ale během chvilky pochopil co znamená PUST,a už chápe i MÍSTO,je opravdu moc chytrý,ale jeto miminko takže ho nechceme nijak moc zatěžovat....

 

28.12 Dnes jsme byli s Nickem na našem prvním výletě,naše cesta směřovala na malou povánoční rodinou sešlost,a musim říct,že cestu i celý den Nick zvládl uplně nádherně,s každym se mazlil a blbnul jak jen to šlo,a nikdo nemohl od našeho Nicka odtrhnout zrak,byl to krásný den:)))

 

26.12 Nick je už na nás zvyklí ,a od první chvíle prozkoumává co se dá,zatím papáme hlavně piškotky ,a dneska dostal kapsičku pro štěnátka ,moc nám chutnala:))

Na čurání chodíme hlavně ven,Nick hned pochopil že když se venku vyčurá ,hned jde domu do teplíčka,a dostane odměnu!!

První noc proběhla naprosto bezproblému,Nick spinkal uplně sám na chodbě od 23-6hod bez jediného štěknutí.Dnes už to bylo malinko horší ,asi tak 10 minut dával najevo ,že sám tam být nechce,ale zbytek noci byl uplně v pohodě až do 7hod.

Děti poměrně dost Nicka zaměstnávají,a hlavně se učí jak se k němu mají chovat,zatim to zvládají poměrně dobře,a když se děti Nickovi nevěnují delší dobu ,rád je upozorní nato že je tady taky štěknutím,a dorážením:))

24.12 Konečně jsme si přivezli naše zlatíčko NICKA domu !!! Od první chvíle se choval jako když tady celou dobu vyrustal:)

6.12.2011

Nickýsek nám u maminky Kimi krásně roste,každým dnem je silnější,a hlavně zvědavější !! Pravidelně jezdíme Nicka navštěvovat,a při poslední návštěve už štěnátka krásně stála na nožičkách.

Bylo neuvěřitelné když při příchodu ke spícím 8.štěnátkum se jako jediný Nick probudil a pelášil k nám co mu nohy stačily!!Musím říct že nás to hodně chytlo za srdíčko.Možná to byla náhoda,ale možná taky ne........